День цивільного захисту

2013-05-08

8 травня з метою підвищення рівня обізнаності щодо надзвичайних ситуацій і подій техногенного та природного характеру, відпрацювання дій та навичок учнів при загрозі життю та здоров’ю, перевірки теоретичних та практичних знань учнів щодо основ безпеки життєдіяльності в Капустинському НВК відбувся День цивільного захисту.

Підготовка до Дня ЦЗ проводилася майже протягом .Під час уроків та виховних годин учні разом зі своїми вчителями та класними керівниками виготовляли плакати, малюнки, продумували заходи з пропаганди безпечної життєдіяльності.
Безпосередньо День цивільного захисту розпочався шкільною лінійкою, на якій заступник директора, начальник штабу ЦЗ оголосив план проведення Дня ЦЗ. Особливу увагу вчителі приділили навчанню дітей правилам поводженню з вибухонебезпечними предметами та поводженню під час небезпеки техногенного характеру. Відповідно до плану проведення Дня ЦЗ, на першому уроці були організовані класні години «Учням про цивільний захист». Високий рівень підготовки та знань продемонстрували всі учні та педагоги. Вчителі спільно з учнями старших класів творчо організували перегляди актуальних тематичних презентацій та навчальних відео- та мультфільмів.
На високому рівні були організовані та проведені практичні тренування «Підбір та одягання протигаза», «Евакуація постраждалого» та інші, які плавно переходили у навчально-тренувальне заняття для старшокласників «Основи медичних знань».
Найочікуванішим заходом дня були практичні заняття з евакуації учнів за сигналом «Увага всім!». Бібліотекарем школи було організовано виставку малюнків та книг на відповідну тематику.

Фотозвіт можна переглянути в розділі "ГАЛЕРЕЯ" "День ЦЗ"

або перейшовши по зсилці http://kapustyne-nvk.edukit.ck.ua/gallery/dej_cz/

Кiлькiсть переглядiв: 235